Oranjelid of bedrijfslid?

Ieder jaar organiseert de Oranjevereniging de activiteiten voor jong en oud tijdens Koningsdag. Dit is niet niks en daarom heeft de vereniging uw hulp nodig. Er moeten vergunningen aangevraagd worden en er moeten extra kliko’s geplaatst worden. Er moet een tent gehuurd worden, geluid en muziek moeten geregeld worden en nog veel meer. Dit dorpsfeest heeft uw hulp nodig!

Een feest voor en door Dorpsbewoners!

Er zijn diverse manieren om de vereniging te steunen. Als particulier kunt u Oranjelid worden en bedrijven kunnen zich aanmelden voor een speciaal bedrijfslidmaatschap.

Oranjelid
Voor € 6,- per jaar bent u met het hele gezin lid van de oranjevereniging en ondersteunt u daarmee het dorpsfeest voor jong en oud. Leden kunnen ieder jaar bij de oranje tent voor één gratis kopje koffie/thee met een oranje lekkernij.

Download het aanmeldformulier, email het naar secretaris@oranjevereniging-zeewolde.nl (met handtekening) of stuur het op naar:

Bedrijfslidmaatschap
Bedrijven die lid willen worden kunnen kiezen uit 3 bedrijfspakketten: Basis, Kroon en Platinum. Deze laatste variant is in samenspraak met de vereniging en ondernemer in te vullen. Daarnaast is het altijd mogelijk om bepaalde programma-onderdelen te sponsoren. Ook sponsoring in “natura” behoort tot de mogelijkheden. De vereniging wil het liefst zoveel mogelijk bedrijven de gelegenheid geven zich op een mooie manier te presenteren aan heel Zeewolde.

Wilt u meer weten over het bedrijfslidmaatschap of lid worden net zoals Autobedrijf Jedi en Flevo Finance/RegioBank? Neem contact op met het secretariaat: secretaris@oranjevereniging-zeewolde.nl

Helpt u ook mee het dorpsfeest te ondersteunen?

Oranjevereniging Zeewolde
p/a Windbaan 9
3893 CC Zeewolde

Meld je nu aan als Oranjelid via het aanmeldformulier.

De Oranjevereniging houdt je graag op de hoogte via de sociale media:
Google+