Ochtendprogramma

Wilhelmus als aftrap Koningsdag 2021, de Verrassende Editie.

Zeewolde 2021 – Na een muzikale inleiding en het doornemen van de dag begint Koningsdag om 10.00 uur met het Wilhelmus. De KBOV roept iedereen in Nederland op om deze dag vlag en wimpel uit te steken, dus ook in Zeewolde. Niet alleen voor de jarige koning maar ook voor elkaar. Dit is de aftrap van het Koningsdag programma van Zeewolde, de Verrassende Editie.
Net als op vele andere plekken in Nederland zullen tussen 09.55 en 10.00 uur de klokken geluid worden als teken van verbinding. Om 10.00 uur zal het Wilhelmus gespeeld worden en wordt iedereen opgeroepen thuis, in de voordeur, op het balkon of in de tuin het volkslied mee te zingen. Daarna zal de burgemeester de vlag hijsen onder muzikale begeleiding. Dit laten wij u zien! De uitzending start om 9.30 uur op de kanalen van Lokale Omroep Zeewolde.

Zoals elk jaar is er op Koningsdag ruimte om de gedecoreerden in het zonnetje te zetten. Ook dit zal bij LOZ TV van Lokale Omroep Zeewolde te zien zijn. Deze officiële gebeurtenis is tegelijkertijd de aftrap van het programma en dan gaan wij door naar Heel Zeewolde Bakt en de Wijkspelen.

Reacties zijn gesloten.